Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε 38χρονου που έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα

Χαλάνδρι: Χειροπέδες σε 38χρονου που έκλεβε καταλύτες από αυτοκίνητα

Κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κλεμμένοι καταλύτες, και σχετικώς κατάλληλος εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την αφαίρεση τους

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα προχώρησαν αστυνομικοί στο Χαλάνδρι

Ειδικότερα, χθες Τρίτη, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρόνο σε ταξί με το οποίο περίμενε συνεργούς του, που λίγη ώρα πριν προσπάθησαν να αφαιρέσουν καταλύτη από όχημα στο Χαλάνδρι.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών στο ταξί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κλεμμένοι καταλύτες, και σχετικώς κατάλληλος εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν για την αφαίρεση τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, όπου κατά την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν επιπλέον πέντε περιπτώσεις κλοπών καταλυτών που σημειώθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα στην περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή