«The Bricklayer»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω γυρισμάτων

«The Bricklayer»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω γυρισμάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται και σήμερα, Πέμπτη στην οδό Τσιμισκή, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων για την ταινία «The Bricklayer»

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται και σήμερα, Πέμπτη στην οδό Τσιμισκή, λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων για την ταινία «The Bricklayer».

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έως τις 17.00 της Παρασκευής 8 Απριλίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καρόλου Ντηλ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κομνηνών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της οδού Τσιμισκή.

Από τις 08.00 αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου έως τις 10.00 της ίδιας ημέρας, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης για ταξί (πιάτσα) επί της οδού Μητροπόλεως, (αριστερό μέρος ως προς την κίνηση των οχημάτων) στο ύψος της οδού Αριστοτέλους και σε μέγιστο μήκος περίπου 15 μέτρων (πλευρά ξενοδοχείου Electra Palace).

Επίσης, από τις 06.00 της Τρίτης 12 Απριλίου έως τις 06.00 της Πέμπτης 14 Απριλίου, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

– Οδός Μητσαίων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγνώστου Στρατιώτου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμύντα.
– Οδός Αμύντα, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ολύμπου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φιλίππου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Ολύμπου, Φιλίππου, Πλάτωνος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Επισπροσθέτως από τις 06.00 της Τρίτης 12 Απριλίου έως τις 06.00 ώρα της Πέμπτης 14 Απριλίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις εξής οδούς :

– Οδός Μητσαίων (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγνώστου Στρατιώτου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμύντα.
– Οδός Αμύντα (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ολύμπου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φιλίππου.
– Οδός Φιλίππου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μακεδονικής Αμύνης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγνώστου Στρατιώτου (αριστερό μέρος οδοστρώματος ως προς την κίνηση των οχημάτων).

H Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να δείχνουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα και κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή