Νίκαια: Εφιαλτικές στιγμές για υπάλληλο καταστήματος – Την απείλησαν με μαχαίρι (video ντοκουμέντο)

Νίκαια: Εφιαλτικές στιγμές για υπάλληλο καταστήματος – Την απείλησαν με μαχαίρι (video ντοκουμέντο)

Ήταν λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής (10/4) όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε στην κεντρική πόρτα του καταστήματος και δήλωσε την πρόθεση να εισέλθει προκειμένου να αγοράσει κάποια προϊόντα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στιγμές αγωνίας και τρόμου βίωσε πριν μερικές ημέρες μία υπάλληλος παντοπωλείου στη Νίκαια.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kathimerini.gr, ήταν λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής (10/4) όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε στην κεντρική πόρτα του καταστήματος και δήλωσε την πρόθεση να εισέλθει προκειμένου να αγοράσει κάποια προϊόντα.

Επειδή η ώρα ήταν περασμένη, η πόρτα του μαγαζιού ήταν κλειδωμένη, έτσι η υπάλληλος, προφανώς νομίζοντας πως πρόκειται για πελάτη, αποφάσισε να του ανοίξει την πόρτα, χωρίς φυσικά να ξέρει τον εφιάλτη που πρόκειται να βιώσει. 

Όπως θα δείτε και στο video ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει το kathimerini.gr, ο δράστης, ο οποίος έχει ύψος πάνω από 1.80 και βάρος άνω των 100 κιλών, δεν έχασε καθόλου χρόνο μέχρι να δηλώσει τις προθέσεις του. 

Έβγαλε ένα μαχαίρι και με νευρικές κινήσεις και απειλές ανάγκασε την εργαζόμενη να του ανοίξει το ταμείο της επιχείρησης προκειμένου να αποσπάσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Μετά το πλιάτσικο, το οποίο διήρκεσε μερικά δευτερόλεπτα, ο δράστης ανέβηκε σε ένα γκρι σκούτερ και εξαφανίστηκε. Η υπάλληλος, σε κατάσταση σοκ, περιέγραψε τα όσα βίωσε στους αστυνομικούς οι οποίοι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Νίκαια: Εφιαλτικές στιγμές για υπάλληλο καταστήματος – Την απείλησαν με μαχαίρι (video ντοκουμέντο)-1
Η αποχώρηση του δράστη από το σημείο 

 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή