Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Πυλαία – Χορτιάτη και Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Πυλαία – Χορτιάτη και Ωραιόκαστρο

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εξιχνιάστηκαν κλοπές αυτοκινήτων, κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικού ποσού και διαρρήξεις δύο σπιτιών και μιας επιχείρησης

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπτά περιπτώσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής εξιχνίασαν αστυνομικοί σε Πυλαία – Χορτιάτη και Ωραιόκαστρο, στη Θεσσαλονίκη. Τα αδικήματα συνέβησαν κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2022. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εξιχνιάστηκαν κλοπές αυτοκινήτων, κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικού ποσού και διαρρήξεις δύο σπιτιών και μιας επιχείρησης.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων, που εμπλέκονται στις υποθέσεις, κάποιοι από τους οποίους λειτουργούσαν μεμονωμένα και κάποιοι με συνεργούς. Στην κατοχή ενός από τους κατηγορούμενους βρέθηκε κλειδί πολλαπλών εφαρμογών (πασπαρτού) για κλεμμένο όχημα που χρησιμοποιούσε.

Χαρακτηριστική επίσης είναι και η περίπτωση εξιχνίασης κλοπής χρηματικού ποσού από επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε από τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και υπάλληλος της εταιρίας, που γνώριζε το σημείο που ήταν κρυμμένα τα κλειδιά για την είσοδό τους στους χώρους των εγκαταστάσεων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή