Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις νεαροί για οπαδικό επεισόδιο στα Κύμινα

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις νεαροί για οπαδικό επεισόδιο στα Κύμινα

Τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου του 2021, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών έχοντας οπαδικά κίνητρα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων τεσσάρων ακόμη ατόμων, τα οποία συμμετείχαν σε οπαδικό επεισόδιο στην περιοχή των Κυμίνων, τον Ιούνιο του 2021, προχώρησαν μετά από πολύμηνη έρευνα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 23, 24, 21 και 20 ετών (σήμερα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διατάραξη της κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και σε απόπειρα, σωματική βλάβη από κοινού, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου του 2021, στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών έχοντας οπαδικά κίνητρα. Τότε, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, είχαν συλληφθεί δύο εμπλεκόμενοι στο περιστατικό, ενώ είχε αναφερθεί τραυματισμός τεσσάρων ατόμων, τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν αποχωρήσει.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή