Βέροια: Ανήλικο το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Εγνατία Οδό (εικόνες)

Βέροια: Ανήλικο το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Εγνατία Οδό (εικόνες)

Όλα συνέβησαν όταν, κάτω από συνθήκες που ακόμη ερευνώνται, αρχικά συγκρούστηκαν δύο οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηλικίας 14 ετών ήταν το κορίτσι που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 13.20 το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας.

Η ανήλικη επέβαινε σε ένα από τα τέσσερα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Όλα συνέβησαν όταν, κάτω από συνθήκες που ακόμη ερευνώνται, αρχικά συγκρούστηκαν δύο οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 14χρονη ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί, ένας 67χρονος και ένας 59χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού και ένα ακόμη όχημα που ακολουθούσαν υπέστησαν υλικές ζημιές, κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Οι επιβάτες τους δεν τραυματίστηκαν.

Βέροια: Ανήλικο το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Εγνατία Οδό (εικόνες)-1

Για το συμβάν η αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα και ώρα 13.20 περίπου, στο 261ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 59χρονος αλλοδαπός, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, το οποίο στη συνέχεια συγκρούσθηκε με άλλο Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και λεωφορείο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 14χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο δεύτερο όχημα.

Επίσης τραυματίσθηκαν οι οδηγοί των δύο πρώτων οχημάτων (59χρονος και 67χρονος), οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Βέροιας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Με πληροφορίες από veriotis.gr, ΑΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή