Βασιλικά Ευβοίας: Άγνωστοι «γάζωσαν» με 13 σφαίρες αυτοκίνητο αστυνομικού

Βασιλικά Ευβοίας: Άγνωστοι «γάζωσαν» με 13 σφαίρες αυτοκίνητο αστυνομικού

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των κακοποιών που τα ξημερώματα πυροβόλησαν τα αυτοκίνητα του αξιωματικού της Ασφάλειας Χαλκίδας και της συζύγου του

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των κακοποιών που τα ξημερώματα πυροβόλησαν τα αυτοκίνητα του αξιωματικού της Ασφάλειας Χαλκίδας και της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr., η επίθεση σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα, έξω από το σπιτι του αστυνομικού στα Βασιλικά Ευβοίας, όταν στο σημείο δεν υπήρχε κόσμος. Οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν.

Ο αστυνομικός με τη σύζυγό του, αλλά και οι γείτονες βγήκαν έξω και αντίκρισαν τις τρύπες από τις σφαίρες στα δυο αυτοκίνητα του ζευγαριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 13 κάλυκες.

Οι αστυνομικοί χτενίζουν τις κάμερες της ευρύτερης περιοχής για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο των δραστών και ξεκινούν έρευνες για τις υποθέσεις που έχει ασχοληθεί ο συγκεκριμένος αξιωματικός.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή