Βόλος: Κατήγγειλε το βιασμό της μέσα στην τουαλέτα καφέ από τον πρώην σύντροφό της

Βόλος: Κατήγγειλε το βιασμό της μέσα στην τουαλέτα καφέ από τον πρώην σύντροφό της

Η 25χρονη βρίσκονταν στο ίδιο καφέ- μπαρ με τον πρώην σύντροφό της, αλλά με διαφορετικές παρέες. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και ο 27χρονος την ακολούθησε. Τότε, χωρίς να το αντιληφθεί, της επιτέθηκε και την βίασε

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη Μεγάλη Τρίτη θα απολογηθεί ο πρώην σύντροφος μίας γυναίκας από τον Αλμυρό Βόλου, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της μέσα στην τουαλέτα καφέ- μπαρ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 25χρονη βρίσκονταν στο ίδιο καφέ- μπαρ με τον πρώην σύντροφό της, αλλά με διαφορετικές παρέες. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και ο 27χρονος την ακολούθησε. Τότε, χωρίς να το αντιληφθεί, της επιτέθηκε και την βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας ο 27χρονος έδρασε ακαριαία, χωρίς να μπορεί να αμυνθεί ή να ξεφύγει, αφού πρώτο της επιτέθηκε, την ακινητοποίησε και μετά τη βίασε. Αμέσως μετά το βιασμό της απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου και κατήγγειλε όλα όσα της συνέβησαν, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο 27χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο. Εντωμεταξύ, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να πιστοποιηθεί ο βιασμός.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή