Θεσσαλονίκη: Άνδρας έβγαλε μπαλτά και επιτέθηκε στη μασονική στοά

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έβγαλε μπαλτά και επιτέθηκε στη μασονική στοά

Ο άνδρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από την είσοδο της στοάς και κραδαίνοντας έναν μπαλτά, άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα τη μεταλλική πόρτα φωνάζοντας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής (17/4), όταν άνδρας σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπάει με μπαλτά την είσοδο της μασονικής στοάς, στην οδό Φιλικής Εταιρείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από την είσοδο της στοάς και κραδαίνοντας έναν μπαλτά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα τη μεταλλική πόρτα φωνάζοντας.

Αναστατωμένοι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει και όταν  ζήτησαν από τον άντρα να σταματήσει, αυτός φέρεται να τους απείλησε. Ο άγνωστος χτύπησε τουλάχιστον δέκα φορές την πόρτα, ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, χρώματος μπορντό, όπως είπαν οι μάρτυρες, και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και άρχισε αναζητήσεις στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή