Νεαρός εξαπάτησε 187 άτομα με δήθεν αγορές μέσω διαδικτύου

Νεαρός εξαπάτησε 187 άτομα με δήθεν αγορές μέσω διαδικτύου

Ο νεαρός είχε αναρτήσει αγγελίες πώλησης διαφόρων εμπορικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές τα οποία ουδέποτε παραδόθηκαν

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολυάριθμες περιπτώσεις απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος πολιτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες σε βάρος 31χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, ο 31χρονος, ως νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας, η οποία, μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, είχε αναρτήσει αγγελίες πώλησης διαφόρων εμπορικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, εξαπάτησε συνολικά 187 άτομα, τα οποία προέβαιναν σε αγορά αυτών είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών είτε με κατάθεση του τιμήματος σε λογαριασμό της εταιρείας, χωρίς ωστόσο ουδέποτε να παραλάβουν τα προϊόντα.

Κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2021, εξαπατώντας τους ανωτέρω παθόντες αποκόμισε περιουσιακό όφελος που ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 53.451,65 ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή