Πύργος: Τραυματισμός 19χρονου έπειτα από συμπλοκή νεαρών

Πύργος: Τραυματισμός 19χρονου έπειτα από συμπλοκή νεαρών

Ο 19χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου φέροντας βαθύ τραύμα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ λίγο πριν τις 22.00 στο κέντρο του Πύργου, όταν ένας νεαρός άνδρας περίπου 19 ετών βρέθηκε τραυματισμένος πιθανότατα από γυάλινο μπουκάλι.

Μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, έκαναν λόγο για συμπλοκή με ένα ακόμα άτομο τουλάχιστον, ωστόσο ο τραυματίας φέρεται να δήλωσε ότι αυτοτραυματίστηκε.

Η αστυνομία ερευνά ενδελεχώς την υπόθεση, συλλέγοντας πληροφορίες με βάση μαρτυρίες ότι υπήρχαν και άλλα άτομα που ενεπλάκησαν στο συμβάν.
Ο 19χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου φέροντας βαθύ τραύμα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή