Της πρότεινε δουλειά, τη φυλάκισε και την εξέδιδε

Της πρότεινε δουλειά, τη φυλάκισε και την εξέδιδε

Δραματικές στιγμές έζησε 28χρονη Ελληνίδα Ρομά, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από 28χρονο Αλβανό. Ο φερόμενος ως δράστης την προσέγγισε μέσω Facebook και της πρότεινε να εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφετέρια

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δραματικές στιγμές έζησε 28χρονη Ελληνίδα Ρομά, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής και σεξουαλικής εκμετάλλευσης από 28χρονο Αλβανό. Ο φερόμενος ως δράστης την προσέγγισε μέσω Facebook και της πρότεινε να εργαστεί ως σερβιτόρα σε καφετέρια. Η κοπέλα δέχθηκε και κάπως έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Αρχικά, δράστης και θύμα συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και μετά τη γνωριμία τους την παρέσυρε σε διαμέρισμα, όπου και τη φυλάκισε. Στη συνέχεια, με τη χρήση βίας, την ανάγκασε να εκδίδεται σε οίκο ανοχής, παρακρατώντας το σύνολο των εισπράξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι από τα χτυπήματα που έφερε πάνω του το θύμα. Οπως μετέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές, «ο 28χρονος τη χτυπούσε πάρα πολύ άγρια, ακόμα και με αλυσίδες. Η κοπέλα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση».

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και κατηγορούνται, έπειτα από επιχείρηση των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, ακόμη δύο άτομα, ένας 61χρονος Ελληνας και ένας 40χρονος Αλβανός. Ο πρώτος είχε παραχωρήσει το διαμέρισμα στο οποίο κρατείτο παράνομα η κοπέλα, ενώ φέρεται να είχε διαθέσει και ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της. Από την άλλη, ο 40χρονος παρουσιάζεται ως εργαζόμενος σε κατάστημα όπου εμφανιζόταν η κοπέλα, αρνούμενος όμως ότι γνώριζε το τι ακριβώς συνέβαινε.

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι από τα χτυπήματα που έφερε πάνω του το θύμα.

Εις βάρος του βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε λαϊκή αγορά του Πειραιά το 2020. Είχε τότε πυροβολήσει κατά ενός ατόμου, καταφέρνοντας πάντως να διαφύγει τη σύλληψη. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η συμπλοκή έχει να κάνει με προστασία και ανθρώπους της νύχτας. Μετά την απόπειρα ο 28χρονος κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία, καταφέρνοντας να διαφεύγει τη σύλληψη. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα πιστόλι, σφαίρες, η πλαστή ταυτότητα, κινητά και σημειώσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή