Θεσσαλονίκη: 27.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων από τη Μ. Δευτέρα

Θεσσαλονίκη: 27.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων από τη Μ. Δευτέρα

Η κίνηση από και προς το νομό Θεσσαλονίκης μέχρι αυτή την ώρα κρίνεται απολύτως ομαλή ενώ αναμένεται να αυξηθεί μετά το μεσημέρι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 20.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων από τη Μεγάλη Δευτέρα. 

Ειδικότερα, τα διόδια πέρασαν 27.000 οχήματα, ενώ, μέχρι στιγμής, η έξοδος των εκδρομέων εξελίσσεται ομαλά. Η κίνηση από και προς το νομό Θεσσαλονίκης μέχρι αυτή την ώρα κρίνεται απολύτως ομαλή ενώ αναμένεται να αυξηθεί μετά το μεσημέρι.

Παράλληλα, εφαρμόζονται αυξημένα μέτρα τροχαίας κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου και σε βασικούς οδικούς άξονες στις εξόδους – εισόδους της πόλης, από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Σύμφωνα με τo Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας (Μ. Τετάρτη) πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων περισσότερα από 11.000 αυτοκίνητα, ενώ περίπου 8.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό. Στο ρεύμα εισόδου, καταγράφηκαν στα διόδια Μαλγάρων 10.500 οχήματα και 7.385 από τα διόδια της Ανάληψης.

Τα αυξημένα μέτρα τροχαίας εποπτεύονται από ειδικά συνεργεία τροχονομικών ελέγχων που έχουν συγκροτηθεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, εκτός των συνηθισμένων ελέγχων, έλεγχοι θα διενεργούνται και με συμβατικά υπηρεσιακά οχήματα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή