Πισπιρίγκου: «Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε πως δεν έδωσε αυτή την κεταμίνη» λέει ο δικηγόρος της

Πισπιρίγκου: «Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε πως δεν έδωσε αυτή την κεταμίνη» λέει ο δικηγόρος της

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η 33χρονη αισθάνεται καθημερινά την πίεση να αυξάνεται, ενώ χαρακτήρισε την υπόθεση ιδιαίτερα δύσκολη

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών μίλησε ο δικηγόρος της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως η 33χρονη αισθάνεται καθημερινά την πίεση να αυξάνεται, ενώ χαρακτήρισε την υπόθεση ιδιαίτερα δύσκολη. Όπως είπε, η κατηγορούμενη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ευελπιστεί να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να πετύχει την αποφυλάκισή της.

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δεν βοηθά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο. Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα. Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας. Πράγματι έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο Mega.

«Μας ενδιαφέρει να αποδείξουμε ότι η κεταμίνη δεν δόθηκε από την κατηγορούμενη», πρόσθεσε.

Για το τεστ πατρότητας και τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, «υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της 33χρονης, για το τεστ πατρότητας. Και οι δύο γονείς είχαν πάει να υποβληθούν σε γονιδιακό έλεγχο και τότε ο Μάνος Δασκαλάκης δεν φαινόταν να είχε αμφιβολίες τότε για την πατρότητα, αυτό ίσως θα έπρεπε εάν ήταν αλήθεια, να τον απασχολήσει νωρίτερα. Το ζευγάρι δεν έχει επαφές πλέον, δεν έχουν καλές σχέσεις. Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρνείται τις κατηγορίες και δεν έχει επιρρίψει καμία ευθύνη στον Μάνο Δασκαλάκη. Δεν είχε την ηθική και συναισθηματική στήριξη από τον ίδιο».

«Θα καταθέσουμε μήνυση εάν προσφύγει σε τεστ πατρότητας ο Μάνος Δασκαλάκης», αποκάλυψε ο κ. Παπαδόπουλος. «Δεν έχω απάντηση για το εάν είναι η ίδια στο παραπλανητικό τηλεφώνημα, είναι κάτι που θα το συζητήσω μαζί της τις προσεχείς ημέρες. Δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι έμμεση παραδοχή της κατηγορίας. Θα το χαρακτήριζα ως αφελή και εφηβική συμπεριφορά εάν ήταν εκείνη στο τηλεφώνημα. Προς το παρόν αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι μέρος της δικογραφίας», τόνισε σχετικά με το άγνωστο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο.

«Δεν σκέφτηκα ούτε μία φορά να παραιτηθώ από την υπόθεση. Βρίσκομαι στη μέση γιατί αυτά που λέει και αυτά που ακούγονται ούτε επιβεβαιώνονται ούτε ούτε διαψεύδονται. Όσο αφορά στις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, εστάλησαν 27 διαφημίσεις στον υπολογιστή της, τις οποίες δεν άνοιξε ποτέ», κατέληξε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή