Πρωτομαγιά: Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων

Πρωτομαγιά: Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, παρά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για μικρή πτώση της θερμοκρασίας και κατά τόπους τοπικές βροχές

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, παρά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για μικρή πτώση της θερμοκρασίας και κατά τόπους τοπικές βροχές.

Η κίνηση στα λιμάνια είναι αυξημένη και τα πλοία που ήδη έχουν αναχωρήσει για τις Κυκλάδες και άλλους νησιωτικούς προορισμούς ήταν γεμάτα, ενώ στα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού καταγράφεται πληρότητα 100%.

Το λιμενικό ρυθμίζει την αυξημένη κυκλοφορία στο λιμάνι του πειραιά.

Λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην κινητοποίηση της Πρωτομαγιάς με 24ωρη απεργία την Κυριακή 1η Μαΐου δεν θα γίνουν ακτοπλοϊκά δρομολόγια, οπότε οι εκδρομείς θα πρέπει να προγραμματίσουν την επιστροφή τους από τη Δευτέρα 2 Μαΐου.

Σύμφωνα με την τροχαία, δεν παρατηρούνται προβλήματα στο οδικό δίκτυο, τόσο την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας.

Μέχρι χθες το απόγευμα, είχαν περάσει και από τα δύο εθνικά δίκτυα πάνω από 50.000 αυτοκίνητα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή