Ηράκλειο: Χειροπέδες σε έναν άνδρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε έναν άνδρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, το βράδυ της Τρίτης (3/5) στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας άνδρας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψή του έγινε στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στην οικία του άνδρα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29,9 γραμμάρια κοκαΐνη, το χρηματικό ποσό των 5.150 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή