Ηράκλειο: Νεκρός ο 31χρονος που είχε τραυματιστεί στη διάρκεια διαπληκτισμού με ανήλικο

Ηράκλειο: Νεκρός ο 31χρονος που είχε τραυματιστεί στη διάρκεια διαπληκτισμού με ανήλικο

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης ο 31χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη Σητεία τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με ανήλικο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης ο 31χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη Σητεία τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με ανήλικο.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο 31χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και εξαρχής η κατάστασή του όπως είχαν ενημερώσει οι γιατροί, ήταν κρίσιμη. Ο θανάσιμος, όπως αποδείχθηκε, τραυματισμός του 31χρονου προκλήθηκε όταν ο διαπληκτισμός με τον 17χρονο, οδήγησε στο σπρώξιμο, όπως φέρεται του άτυχου άνδρα από τον ανήλικο.

Κατά την πτώση του, ο 31χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ η κρισιμότητα της κατάστασης είχε επιβάλει τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή