Έμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος στις κερκίδες του ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό

Έμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος στις κερκίδες του ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν παρευρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μονακό

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας μικρού μήκους του Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή» στην Εθνική Λυρική Σκηνή, ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης και η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του φιλμ Έμα Στόουν παρευρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μονακό.

Μάλιστα, η – βραβευμένη με Όσκαρ – Στόουν φορούσε μάσκα του Ολυμπιακού και έδειχνε να απολαμβάνει την αναμέτρηση, καθώς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στιγμιότυπα με την ηθοποιό να χειροκροτά και να παρακολουθεί συγκεντρωμένη το παιχνίδι. Οι εικόνες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου με τους Έλληνες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – και ιδιαίτερα τους οπαδούς του Ολυμπιακού – να σχολιάζουν το αναπάντεχο γεγονός. Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μονακό με 94-99 στη σειρά των πλέι οφ κλείνοντας θέση στο Final Four στο Βελιγράδι.

Το φιλμ «Βληχή» σε σκηνοθεσία Λάνθιμου με πρωταγωνιστές την Έμα Στόουν και τον Γάλλο ηθοποιό Νταμιάν Μποννάρ, γυρίστηκε τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τήνο. 

Το πρότζεκτ που αποτελεί τη δεύτερη ανάθεση του προγράμματος της ΕΛΣ και του ΝΕΟΝ «The Artist on the Composer», αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του με συνοδεία μουσικών συνόλων, στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή