Γρεβενά: Πέθανε ο 28χρονος που είχε τραυματιστεί από έκρηξη σε εργοστάσιο ξυλείας

Γρεβενά: Πέθανε ο 28χρονος που είχε τραυματιστεί από έκρηξη σε εργοστάσιο ξυλείας

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 28χρονος από τα Γρεβενά που νοσηλευόταν από χθες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, μετά την έκρηξη σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας στους Μαυραναίους

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 28χρονος από τα Γρεβενά που νοσηλευόταν από χθες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, μετά την έκρηξη σε εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας στους Μαυραναίους .

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 28χρονος μεταφέρθηκε χθες με βαριά εγκαύματα από το Νοσοκομείο Γρεβενών και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, με την κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

H έκρηξη σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη δεξαμενή λαδιού και συγκεκριμένα σε ένα σωλήνα όπου υπήρξε διαρροή καυτού υγρού, από το οποίο υπέστη εγκαύματα ο 28χρονος.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή