Μεθυσμένος Βρετανός προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση για Ηράκλειο

Μεθυσμένος Βρετανός προκάλεσε αναστάτωση στην πτήση για Ηράκλειο

Κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο και αστυνομικοί του ΑΤ αεροδρομίου τον συνέλαβαν αμέσως μόλις αποβιβάστηκε

33" χρόνος ανάγνωσης

Αναστάτωση στην πτήση Ηνωμένο Βασίλειο – Ηράκλειο προκάλεσε ένας 24χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο νεαρός ταξίδευε για διακοπές στην Κρήτη το βράδυ της Πέμπτης όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά την διάρκεια της πτήσης άρχισε να γίνεται επιθετικός τόσο με το πλήρωμα του αεροσκάφους όσο και με τους υπόλοιπους συνεπιβάτες του.

Κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο και αστυνομικοί του ΑΤ αεροδρομίου τον συνέλαβαν αμέσως μόλις αποβιβάστηκε. Ο 24χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr