Ηράκλειο: Χειροπέδες σε άνδρα που κρατούσε, υπό ακατάλληλες συνθήκες, 38 ζώα συντροφιάς

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε άνδρα που κρατούσε, υπό ακατάλληλες συνθήκες, 38 ζώα συντροφιάς

Η σύλληψή του έγινε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς διατηρούσε συνολικά 38 σκύλους, οι οποίοι ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες ευζωίας με συνέπεια την παθητική κακοποίησή τους

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής (8/5) αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου σε έναν άνδρα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, στην περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Η σύλληψή του έγινε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς διατηρούσε συνολικά 38 σκύλους, οι οποίοι ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες ευζωίας με συνέπεια την παθητική κακοποίησή τους.

Επιπροσθέτως, δεν έφεραν τα απαιτούμενα βιβλιάρια υγείας καθώς και τους αριθμούς ηλεκτρονικής ταυτοποίησης. Στον συλληφθέντα επιβλήθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς -με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία- θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή