Κρήτη: Σύλληψη αστυνομικού που ξυλοκοπούσε την κοπέλα του σε κοινή θέα

Κρήτη: Σύλληψη αστυνομικού που ξυλοκοπούσε την κοπέλα του σε κοινή θέα

Περίπου στις 06.00 το πρωί της Κυριακής, περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε σε δρόμο των Πατελών, για να επέμβει σε άγιο καυγά μεταξύ ζευγαριού που εξελισσόταν σε δημόσια θέα, εντός και εκτός αυτοκινήτου

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη μία γυναίκα από τον σύντροφό της στις Πατέλες Κρήτης, με τις φωνές της να σηκώνουν στο «πόδι» τους περίοικους οι οποίοι χθες τα ξημερώματα ειδοποίησαν την αστυνομία, προκειμένου να γλιτώσει η κοπέλα από τη μανία του δράστη.

Περίπου στις 06.00 το πρωί της Κυριακής, περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε σε δρόμο των Πατελών, για να επέμβει σε άγιο καυγά μεταξύ ζευγαριού που εξελισσόταν σε δημόσια θέα, εντός και εκτός αυτοκινήτου.

Οι κάτοικοι της περιοχής που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι ο 35χρονος άνδρας χτυπούσε την κοπέλα του, περίπου 30 ετών, με το επεισόδιο να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Το περιπολικό έσπευσε και τότε οι αστυνομικοί αντίκρισαν μπροστά στα μάτια τους, τον άνδρα να τραβάει από το αυτοκίνητο την κοπέλα και να τη χτυπάει. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 35χρονο και ζήτησαν τα στοιχεία του, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας επέμενε να αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο για την ταυτότητά του. Μάλιστα η συμπεριφορά του περιγράφεται ως αντιδραστική, ενώ φαινόταν να έχει καταναλώσει αλκοόλ. Η επίμονη άρνηση του άνδρα αλλά και η εριστική στάση του είχε ως αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με τον αστυνομικό που διενεργούσε τον έλεγχο, ενώ χρειάστηκε μετά από ώρα να μιλήσει η σύντροφός του, η οποία – προς μεγάλη έκπληξη των αστυνομικών – τους ενημέρωσε ότι ήταν συνάδελφός τους.

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του αφορά σε ενδοοικογενειακή βία, καθώς και απειλή, εξύβριση, αντίστασης και απείθεια κατά των αστυνομικών.

Πηγή: cretalive.gr

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή