Δολοφονία φαρμακοποιού στην Καβάλα: Στον ανακριτή ο κατηγορούμενος

Δολοφονία φαρμακοποιού στην Καβάλα: Στον ανακριτή ο κατηγορούμενος

Ο 55χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Καβάλας που νοσηλευόταν εξαιτίας του αυτοτραυματισμού του -καθώς σύμφωνα με τον ίδιο προσπάθησε να αυτοκτονήσει- και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 55χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στην Καβάλα, εντός του φαρμακείου της.

Ο 55χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Καβάλας που νοσηλευόταν εξαιτίας του αυτοτραυματισμού του -καθώς σύμφωνα με τον ίδιο προσπάθησε να αυτοκτονήσει- και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Χθες Τρίτη, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Μανώλης Βονικάκης, εξέφρασε στο kathimerini.gr τη βεβαίοτητα πως η δολοφονία της φαρμακοποιού ήταν προμελετημένη. 

Η δολοφονία της γυναίκας από τον σύζυγό της έγινε την περασμένη Πέμπτη (5/5), στο χωριό Πηγές στην Καβάλα, με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τα όσα συνέβησαν στο φαρμακείο πριν και μετά το έγκλημα. 

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως στις εικόνες φαίνεται το θύμα να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή όταν, γύρω στις 16.30, εισέρχεται στο φαρμακείο ο δράστης. Μετά το πέρας λίγων λεπτών, ο δράστης τραβάει τη γυναίκα σε ένα καμαράκι όπου και την δολοφονεί μέσω στραγγαλισμού. Έπειτα ο 55χρονος εξέρχεται από τον χώρο, στη συνέχεια ξαναμπαίνει σε αυτόν και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και λίγο μετά τα μεσάνυχτα ειδοποιεί την Αστυνομία ομολογώντας το έγκλημα.

Σε αυτό ακριβώς το βίντεο αλλά και στις μαρτυρίες γειτόνων και κατοίκων της περιοχής αναφέρεται ο κ. Βονικάκης, τονίζοντας πως ο δράστης είναι σίγουρο πως προσχεδίασε το έγκλημα.

«Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει πλήρης απόδειξη με το υλικό από το βίντεο, με μαρτυρίες αλλά και με τη λεκτική βία που ασκούσε ο δράστης στο θύμα το τελευταίο 2μηνο πως το έχει προσχεδιάσει. Ακόμα και μετά την τέλεση της πράξης. Όταν στραγγαλίζω σημαίνει ότι σφίγγω το θύμα για 3,5 – 4 λεπτά. Αν είμαι εν βρασμώ, όταν βλέπω ότι σφαδάζει και βασανίζεται έχω επιλογή να σταματήσω. Δεν το έκανε. Και όχι μόνο αυτό αλλά και μετά το έγκλημα την έσυρε σε ένα καμαράκι για τρεις ώρες όπου απλά την παρατηρούσε και σχεδίαζε το πώς θα απαλύνει τη θέση του. Ούτε μας πείθει ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Αν ήθελε να αυτοκτονήσει δεν θα τραυματιζόταν επιπόλαια» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή