Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ: «Χειρόφρενο» από τις 9:00 ως τις 12:00

Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ: «Χειρόφρενο» από τις 9:00 ως τις 12:00

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν για τον νόμο Χατζηδάκη πως «δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χειρόφρενο» τραβούν σήμερα Τρίτη οι εργαζόμενοι τόσο στο μετρό, όσο και στο τραμ, από τις 9:00 το πρωί μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι.

Αυτό λόγω του ότι οι εργαζόμενοι στα Μέσα σταθερής τροχιάς συμμετέχουν στη στάση εργασίας, που κήρυξε για σήμερα το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ).

Παράλληλα, κάνουν κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν το παρών στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη, που θα γίνει στις 9:30 το πρωί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47- 49), δηλώνοντας πως «δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος».

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή