Βόλος: Στις 24 Μαΐου η δίκη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή που παρασύρθηκε από ΙΧ

Βόλος: Στις 24 Μαΐου η δίκη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή που παρασύρθηκε από ΙΧ

Ο άτυχος 50χρονος είχε βγει για την πρωινή βόλτα με το ποδήλατό του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του δρόμου Βόλου-Λάρισας προς τον Περιφερειακό του Βόλου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις 24 Μαΐου αναβλήθηκε η δίκη της ανθρωποκτονίας από αμέλεια του 50χρονου ποδηλάτη- λογιστή του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η Δήμητρα», πατέρα τριών παιδιών, που έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό αυτοκινήτου στις 8 Μαΐου 2021.

Ο άτυχος 50χρονος είχε βγει για την πρωινή βόλτα με το ποδήλατό του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του δρόμου Βόλου-Λάρισας προς τον Περιφερειακό του Βόλου. Ο οδηγός του επιβατικού, που παρέσυρε τον ποδηλάτη, τον οποίο έσερνε επί 20-30 μέτρα τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε, για να εντοπιστεί και να συλληφθεί μισή ώρα αργότερα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 54χροονος οδηγός συνελήφθη έξω από συνεργείο αυτοκινήτων και όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί δήλωσε ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τον ποδηλάτη.

Χθες ήταν προγραμματισμένη η δίκη του 54χρονου οδηγού, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει ποινική διαπραγμάτευση και η δίκη ορίστηκε για τις 24 Μαΐου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή