Φλώρινα: Στη φυλακή ο 35χρονος που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του

Φλώρινα: Στη φυλακή ο 35χρονος που φέρεται να κακοποιούσε την κόρη του

Η υπόθεση κακοποίησης της μικρής μαθήτριας εξιχνιάστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών της, που είδαν αλλαγή στη συμπεριφορά της

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγείται, έπειτα από απόφαση της ανακρίτριας, ο 35χρονος από χωριό του Αμυνταίου Φλώρινας, που φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του.

Ο 35χρονος έλαβε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή από το νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου νοσηλευόταν μετά τον αυτοτραυματισμό του και οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, η οποία, αργά το μεσημέρι, σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Φλώρινας, αφού τού απήγγειλε κατηγορίες για την κακοποίηση του νεαρού κοριτσιού, διέταξε την προφυλάκισή του. Στη συνέχεια, ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Η υπόθεση κακοποίησης της μικρής μαθήτριας εξιχνιάστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών της, που είδαν αλλαγή στη συμπεριφορά της, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της ψυχολόγου του σχολείου, η οποία μίλησε με το νεαρό κορίτσι. Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας, μαζί με όλο το υλικό της προανάκρισης, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Φλώρινας.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή