Θεοδωρικάκος: Με τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις ενισχύεται το αίσθημα ασφαλείας

Θεοδωρικάκος: Με τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις ενισχύεται το αίσθημα ασφαλείας

Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας πέριξ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια.

Με αυτή την αφορμή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εντείνουμε τις ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή όλων των Μονάδων της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Στόχος μας η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του παραεμπορίου και ασφαλώς, των ναρκωτικών. Αυτός είναι ο δρόμος για να ενισχύεται σταθερά το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών.»

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 147 αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες (Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών / Υποδιεύθυνση Περιπολιών, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής / Ο.Π.Κ.Ε., ΔΡΑΣΗ, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας) με στόχο την πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης. Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 442 άτομα και, μεταξύ άλλων, προέκυψαν 129 προσαγωγές αλλοδαπών, που στερούνταν τα απαραίτητα έγγραφα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. της Αμυγδαλέζας.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο του ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή