Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός άνδρας 60 ετών από ανατροπή τρακτέρ

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός άνδρας 60 ετών από ανατροπή τρακτέρ

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε αγροτική περιοχή, στην Ματσαράγκα Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη ζωή του έχασε ένας 60χρονος στην Αιτωλοακαρνανία όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη σε χωράφι με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε αγροτική περιοχή, στην Ματσαράγκα Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου. Στον τόπο του συμβάντος υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας ενώ έσπευσε και πλήρωμα του ΕΚΑΒ .

Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής από το Αγρίνιο και δύο από τον Εθελοντικό Σταθμό Γαβαλούς, με συνολικά 12 πυροσβέστες επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή εκσκαπτικού μηχανήματος, ώστε να σηκωθεί το τρακτέρ και να ανασυρθεί η σορός.

Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικος Ματσαράγκας και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ανετράπη το τρακτέρ σε χωράφι, ερευνώνται από την αστυνομία.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή