Σκιάθος: Στη φυλακή 54χρονος που ξυλοκοπούσε και απειλούσε την οικογένειά του

Σκιάθος: Στη φυλακή 54χρονος που ξυλοκοπούσε και απειλούσε την οικογένειά του

Ο άνδρας δικάστηκε με τις κατηγορίες της εξύβρισης, οικογενειακής απειλής, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο, σωματικές βλάβες και φθορές

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγήθηκε 54χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους, καθώς το δικαστήριο του Βόλου τον καταδίκασε σε φυλάκιση τριών ετών και πέντε μηνών.  

Πρόκειται για έναν 54χρονο ο οποίος τρομοκρατούσε την οικογένειά του με απειλές, ξύλο και επιθέσεις και ο οποίος δικάστηκε με τις κατηγορίες της εξύβρισης, οικογενειακής απειλής, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο, σωματικές βλάβες και φθορές.

Ο καταδικασθείς είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της οικογένειάς του στην Σκιάθο, η οποία δέχθηκε το μένος του πολλές φορές, ενώ τους απειλούσε ότι θα τους σκοτώσει εάν κατέθεταν μήνυση εναντίον του. Τελικά η οικογένεια βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη, και κατέθεσε μήνυση για τις τελευταίες επιθέσεις που δέχθηκε τον Φεβρουάριο και τον Οκτώβριο του 2020 καθώς και τον Αύγουστο του 2021.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή