Πειραιάς: Φυλάκιση ενός έτους με αναστολή στη μητέρα της 5χρονης που εντοπίστηκε στη θάλασσα

Πειραιάς: Φυλάκιση ενός έτους με αναστολή στη μητέρα της 5χρονης που εντοπίστηκε στη θάλασσα

Η ανήλικη εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πειραιά από τον πλοίαρχο του πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» και την ανέσυραν στελέχη του Λιμενικού που της παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA)

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Πρωτοδικείο Πειραιά στην 37χρονη μητέρα της 5χρονης, που έπεσε χθες, Τετάρτη (26/5), στη θαλάσσια περιοχή του Πειραιά και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

Το δικαστήριο δεν δέχτηκε ως επαρκείς τις εξηγήσεις της μητέρας για το πώς το παιδί διέφυγε της προσοχής της και βρέθηκε στη θάλασσα και, σύμφωνα με την απόφαση, θα εκτίσει τον έναν μήνα.

Η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού είχε συλληφθεί και κρατείτο για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η 5χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, είναι καλύτερα στην υγεία της και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

Η ανήλικη εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πειραιά από τον πλοίαρχο του πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» και την ανέσυραν στελέχη του Λιμενικού που της παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα την ανάκτηση των αισθήσεών της.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή