ΑΠΘ: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών

ΑΠΘ: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας φοιτητών

Την ίδια ώρα συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες κατασκευής βιβλιοθήκης στο πρώην στέκι στο Βιολογικό, με τα συνεργεία όπως όλα δείχνουν να είναι κοντά στο τέλος της πρώτης φάσης εργασιών

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ακόμη μία ημέρα δεκάδες φοιτητές συγκεντρώθηκαν εντός του campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν όπως λένε για την αστυνομοκρατία, καθώς και για τον φοιτητή που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων από χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες κατασκευής βιβλιοθήκης στο πρώην στέκι στο Βιολογικό, με τα συνεργεία όπως όλα δείχνουν να είναι κοντά στο τέλος της πρώτης φάσης εργασιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός και γύρω από το πανεπιστημιακό ίδρυμα έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αποτελούνται από διμοιρίες των ΜΑΤ, κλούβες τοποθετημένες επί της Αγίου Δημητρίου και ένα όχημα ρίψης νερού «Αίαντα». Οι φοιτητές αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία εντός του campus με κατεύθυνση προς τη ΣΘΕ.

Με πληροφορίες από GRTimes.gr
Βίντεο: GRTimes.gr, Voria.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή