Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει νηπιαγωγούς για κακοποίηση του 3χρονου παιδιού της

Λάρισα: Μητέρα καταγγέλλει νηπιαγωγούς για κακοποίηση του 3χρονου παιδιού της

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με σημάδια και γρατζουνιές στα χέρια

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις νηπιαγωγούς Δημοτικού παιδικού σταθμού της Λάρισας καταγγέλλει μια μητέρα για «κακοποίηση» του 3χρονου παιδιού της. 

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με σημάδια και γρατζουνιές στα χέρια και αν και στην αρχή νόμιζε πως ίσως είχε εμπλακεί σε κάποιο καβγά με άλλο παιδί, γρήγορα κατάλαβε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του παιδιού, ότι υπεύθυνες ήταν οι δασκάλες του.

Η μητέρα θορυβημένη επικοινώνησε με τη Διεύθυνση του Σταθμού από όπου δεν έλαβε, όπως αναφέρει, σαφή απάντηση. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά των δύο νηπιαγωγών αλλά και κατά παντός υπευθύνου και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα για την άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης.

Οι δυο νηπιαγωγοί πάντως αρνούνται κάθε κατηγορία και τονίζουν πως την επίμαχη ημέρα ο πατέρας του παιδιού προσήλθε στο σταθμό με τη λήξη του ωραρίου και παρέλαβε το παιδί χωρίς να τους αναφέρει το παραμικρό και ακολούθησε τηλεφώνημα λίγες ώρες αργότερα, με τους γονείς να ζητούν εξηγήσεις για δήθεν σημάδια που έφερε το παιδί. Και οι δυο έχουν υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Την ίδια ώρα ο Δήμος Λαρισαίων διενεργεί ΕΔΕ για την υπόθεση και ήδη έχουν ληφθεί έγγραφες αναφορές από όλους τους εργαζομένους του Σταθμού.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή