Θεσσαλονίκη: 4 συλλήψεις και 29 προσαγωγές για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: 4 συλλήψεις και 29 προσαγωγές για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση, παραβάσεις των νομοθεσιών για όπλα και ναρκωτικά, και παραβάσεις της νομοθεσίας για αλλοδαπούς. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 4 συλλήψεις και 29 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο πλαίσιο αστυνομικών μέτρων που λαμβάνονται, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε χώρο όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την κατασκευή βιβλιοθήκης εντός Α.Π.Θ. και έπειτα από επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, άγνωστα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου κινήθηκαν από χώρο όπου πραγματοποιούνταν μουσική εκδήλωση εντός του Α.Π.Θ. και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με ρίψεις μολότοφ και άλλων αντικειμένων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση, παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή