Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με μαχαίρι ελεγκτές του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με μαχαίρι ελεγκτές του ΟΑΣΘ

Ο πιο ψύχραιμος εκ των ελεγκτών κατάφερε να αφοπλίσει τον επιβάτη και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και κάλεσε την αστυνομία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στιγμές αγωνίας έζησαν ελεγκτές του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (29/5) όταν ξαφνικά είδαν δύο άνδρες να τους απειλούν με μαχαίρι επειδή τους ζήτησαν να επιδείξουν το εισιτήριο τους. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο λεωφορείο που εκτελεί το δρομολόγιο 33 Αγίου Παντελεήμονος- Βενιζέλου κι ενώ οι ελεγκτές πραγματοποιούσαν έλεγχο εισιτηρίων στους επιβάτες. Όταν πλησίασαν δύο αλλοδαπούς, ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τους απείλησε, αδιαφορώντας για την παρουσία των υπόλοιπων επιβατών.

Ο πιο ψύχραιμος εκ των ελεγκτών κατάφερε να τον αφοπλίσει και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο 25χρονους από τη Συρία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή