Ηράκλειο: Επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την αδερφή και τον ανιψιό του

Ηράκλειο: Επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την αδερφή και τον ανιψιό του

Ο 50χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στα χέρια την 57χρονη αδερφή του και τον 40χρονο ανιψιό του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με μια μοτοσικλέτα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έξαρση βρίσκονται τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ένα τέτοιο περιστατικό απασχολεί από χθες Τρίτη (31/5) τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου. Ως δράστης φέρεται ένας 50χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ θύματά του ήταν η αδερφή και ο ανιψιός του, τους οποίους τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, με μαχαίρι.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνέβη χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια καβγά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ο 50χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία από τα θύματα, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στα χέρια την 57χρονη αδερφή του και τον 40χρονο ανιψιό του και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με μια μοτοσικλέτα.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ τα τραύματα της 57χρονης ήταν επιφανειακά και αντιμετωπίστηκαν κατ’ οίκον.

Η αστυνομία αναζητά τον 50χρονο που, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή