Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Κτηνοτρόφος στο κάδρο των ερευνών – Τι λέει η δικηγόρος του θύματος στην «Κ»

Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Κτηνοτρόφος στο κάδρο των ερευνών – Τι λέει η δικηγόρος του θύματος στην «Κ»

Η νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία, με τον δράστη να της επιτίθεται πισώπλατα, κάτι που «μαρτυρούν» και τα τραύματα που φέρει κυρίως στην πλάτη της

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού 22χρονης σε ερημική παραλία στη Χαλκιδική

Η νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία, με τον δράστη να της επιτίθεται πισώπλατα, κάτι που «μαρτυρούν» και τα τραύματα που φέρει κυρίως στην πλάτη της. 

Έπειτα από την καταγγελία και την περιγραφή του δράστη από το θύμα, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στην ταυτοποίηση και σύλληψη ενός 56χρονου τροφίμου των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας. Ωστόσο στο κάδρο των ερευνών φαίνεται τώρα να μπαίνει ακόμη ένα άτομο, κτηνοτρόφος, καθώς, ο 56χρονος φέρεται να έχει άλλοθι το οποίο επιβεβαιώνει και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος. 

Αυτό που εξετάζεται πλέον είναι οι δύο άνδρες να μοιάζουν πολύ εξωτερικά και, λόγω της ομοιότητας αυτής, να υπήρξε λάθος ταυτοποίηση και τελικά, πίσω από τον βιασμό της κοπέλας, να βρίσκεται ο κτηνοτρόφος και όχι ο κατάδικος.

«Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δείξουν τον ένοχο»

Το kathimerini.gr μίλησε με την δικηγόρο της 22χρονης, κυρία Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία αρχικά ξεκαθάρισε πως το κορίτσι χτυπήθηκε και βιάστηκε, τονίζοντας πως αυτό είναι ξεκάθαρο από την ιατροδικαστική εξέταση.

«Η ιατροδικαστική έκθεση δεν αμφισβητείται. Η κοπέλα χτυπήθηκε και βιάστηκε. Μετά την επίθεση, το κορίτσι, σε κατάσταση σοκ, πήγε σε διπλανό beach bar που γίνονταν εργασίες, κλήθηκε η αστυνομία και κατέθεσε. Σύμφωνα με τις περιγραφές, τις ώρες και το μέρος που έγινε το συμβάν, η αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση ενός ατόμου και το προσήγαγε. Τώρα μαθαίνουμε πως ίσως υπάρχει στο κάδρο των ερευνών και δεύτερο άτομο, καθώς ο 56χρονος φέρεται να έχει άλλοθι. Υπάρχουν όμως πάντα οι εργαστηριακές εξετάσεις που θα δείξουν τον ένοχο. Αυτό που θέλει η κοπέλα είναι να τιμωρηθεί ο πραγματικός δράστης» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή