Σήφης Βαλυράκης: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Σήφης Βαλυράκης: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο ψαράδες που έχουν κατηγορηθεί για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του Σήφη Βαλυράκη.

Ο Σήφης Βαλυράκης εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της 24 Ιανουαρίου 2021. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη οφείλεται σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα, τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από εν λειτουργία προπέλα σκάφους κατά την πτώση του στη θάλασσα.

Μόνη ανάγκη της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη είναι «η πλήρης διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του ανθρώπου της, η απόδοση δικαιοσύνης και η αποτροπή της συγκάλυψης» ανέφεραν σε ανακοίνωσή που εξέδωσαν προ ημερών οι δύο συνήγοροι της οικογένειας, Μανώλης Φωτάκης και Κώστας Παπαδάκης, συμπληρώνοντας ότι αυτό δεν το οφείλει στον Σήφη Βαλυράκη μόνο η οικογένειά του, αλλά και η Πολιτεία και η κοινωνία. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή