Δολοφονία στην Αίγινα: Συνελήφθη και ομολόγησε ο γιος της 73χρονης ηθοποιού

Δολοφονία στην Αίγινα: Συνελήφθη και ομολόγησε ο γιος της 73χρονης ηθοποιού

Στο σπίτι της νεκρής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γιος της 73χρονης ηθοποιού που βρέθηκε νεκρή στην Αίγινα ομολόγησε τη δολοφονία της και συνελήφθη το Σάββατο σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρά του.

Σύμφωνα με τη σχετική αναφορά, «συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση».

«Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια. Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη», ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ.

«Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή