Άραξος: Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης – Φορτηγό έπεσε πάνω στην είσοδο

Άραξος: Συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης – Φορτηγό έπεσε πάνω στην είσοδο

Άγνωστος πάρκαρε το φορτηγό του δίπλα από το στρατόπεδο, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των στελεχών του, τα οποία ειδοποίησαν την Αστυνομία

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στην 116 Πτέρυγα μάχης στον Άραξο λόγω παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο άνδρας, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρια και τσεκούρι, πάρκαρε το φορτηγό του δίπλα από το στρατόπεδο, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των στελεχών του, τα οποία ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

Επί τόπου έφτασαν περιπολικά με τους αστυνομικούς να ζητούν από τον άγνωστο να αποχωρήσει. Εκείνος παρέμενε στο αυτοκίνητο, φωνάζοντας ακατάληπτα πράγματα. 

Κάποια στιγμή, ο άνδρας έβαλε εμπρός το αυτοκίνητο, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς και έπεσε πάνω στην πύλη του στρατοπέδου, με στελέχη του ΓΕΑ να λένε στο kathimerini.gr πως από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν σοβαρές φθορές. 

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη, τον οποίο και συνέλαβαν, ενώ του πήραν και ένα μαχαίρι που κρατούσε. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο μέσα στο φορτηγό, όπου βρήκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Κατόπιν, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή