Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 52χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της συντρόφου του

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 52χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της συντρόφου του

Ο 52χρονος Σύρος, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες περί βιασμού, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρησης ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του 52χρονος Σύρος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά της συντρόφου του ηλικίας 26 και 14 ετών σε χωριό της Μεσαράς Ηρακλείου.

Ο 52χρονος Σύρος, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες περί βιασμού, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρησης ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή και μόνο με τον 14χρονο, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, ανέφερε ότι ο 52χρονος χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ό,τι έγινε, επέμεινε ωστόσο στο ότι δεν εξανάγκασε τον 14χρονο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή