ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2022 – ΕΠΑΛ: Απαντήσεις σε ΑΟΔ, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Υγιεινή

Σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών διαγωνίστηκαν σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2022 – ΕΠΑΛ: Απαντήσεις σε ΑΟΔ, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Υγιεινή

Σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών διαγωνίστηκαν σήμερα, Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022.

Σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Παπαδέα, το kathimerini.gr σας παρουσιάζει ενδεικτικές απαντήσεις και σχολιασμό για τα θέματα.

Απαντήσεις στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ)

Απαντήσεις στην Υγιεινή

Απαντήσεις στον Προγραμματισμό Υπολογιστών

Τα φετινά θέματα στο μάθημα του Προγραμματισμού ήταν σαφή προς την διατύπωση και χαρακτηρίζονται από κλιμακωτή δυσκολία. 

ΕΠΑΛ: Τα σημερινά θέματα

Τα θέματα στην Υγιεινή

Τα θέματα στον Προγραμματισμό Υπολογιστών

Τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ)

Τα θέματα στα Στοιχεία Μηχανών

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα (18-30 Ιουνίου), ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Για πρώτη φορά, οι συντελεστές βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκαν από τα ίδια τα ΑΕΙ.

Οι εισακτέοι στα ΑΕΙ φέτος είναι 68.394, περίπου 10% λιγότεροι από πέρσι (77.415), ενώ στο νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις επιτυχόντων στις στρατιωτικές, πυροσβεστικές, αστυνομικές, λιμενικές σχολές και στο εμπορικό Ναυτικό.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr