Ηράκλειο: Χειροπέδες σε άνδρα για κλοπές

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε άνδρα για κλοπές

Ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 779 ευρώ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη χθες Τρίτη τις μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ο άνδρας προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε οικία με σκοπό την κλοπή και εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 13.06.2022 έως και 14.06.2022, ο συλληφθείς είχε διαπράξει ακόμα τρεις περιπτώσεις κλοπών και πιο συγκεκριμένα 2 απόπειρες και 1 τετελεσμένη από οικίες στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Μάλιστα είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 779 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή