Δολοφονία στον Γέρακα: Εκτέλεσαν ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων

Δολοφονία στον Γέρακα: Εκτέλεσαν ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιστατικό με πυροβολισμούς, που παραπέμπει σε «μαφιόζικη» εκτέλεση, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή του Γέρακα. 

Όλα έγιναν περίπου στις 8 το πρωί σε πρατήριο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μαραθώνος 90, στον Γέρακα. 

Οι δράστες, κατά πληροφορίες τουλάχιστον τρεις, εισήλθαν στον χώρο του πρατηρίου με ένα λευκό βαν.

Αφού αποβιβάστηκαν, εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν άνδρα. Πρόκειται για τον 40χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου, ο οποίος διατηρεί αλυσίδα πρατηρίων.  

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα καμένο βαν στην περιοχή της Παλλήνης και η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, στο σημείο της εκτέλεσης του 40χρονου έχουν βρεθεί έως τώρα περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Aξίζει να σημειωθεί ότι σε άλλο πρατήριο της ίδιας εταιρείας, επίσης στην περιοχή του Γέρακα, είχε σημειωθεί ένοπλη επίθεση και πριν από περίπου 4 χρόνια, τον Απρίλιο του 2018. Τότε, το εν λόγω κατάστημα ήταν κλειστό και οι δράστες είχαν προκαλέσει με πυροβολισμούς φθορές στην τζαμαρία της επιχείρησης και σε δύο σταθμευμένα οχήματα. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή