Σε εξέλιξη δύο πύρινα μέτωπα σε Φωκίδα και Φθιώτιδα

Σε εξέλιξη δύο πύρινα μέτωπα σε Φωκίδα και Φθιώτιδα

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για δύο φωτιές σε Φωκίδα και Φθιώτιδα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα σε αγροτοδασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Ζελίου.

Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Όπως μεταδίδει το τοπικό lamiareport.gr στην περιοχή έχουν σπεύσει και επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις από Αταλάντη, Άγιο Κωνσταντίνο, Λαμία και Αργυροχώρι, ενώ άμεσα σηκώθηκαν και τα δυο Πετζετέλ από το αεροδρόμιο της Λαμίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η φωτιά θα τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο. ]

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Φωκίδα

Νωρίτερα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Βουνιχώρα Φωκίδας, η οποία σύμφωνα με την Πυροσβεστική τέθηκε γρήγορα υπό μερικό έλεγχο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα, επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα και 4 αεροσκάφη. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή