Σκιάθος: Ηλικιωμένος εκσφενδονίστηκε από τη δύναμη των αερίων αεροσκάφους

Σκιάθος: Ηλικιωμένος εκσφενδονίστηκε από τη δύναμη των αερίων αεροσκάφους

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν τραυματίστηκε, έλαβε εξιτήριο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια «μικρή» περιπέτεια έζησε ένας 79χρονος άνδρας, ο οποίος, ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό περιφραγμένο χώρο του αεροδρομίου της Σκιάθου, εκσφενδονίστηκε από τη δύναμη των αερίων των τουρμπινών αεροσκάφους και έπεσε στο έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη χθες Κυριακή, γύρω στις 13.00 το μεσημέρι, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν τραυματίστηκε, έλαβε εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι, στο αεροδρόμιο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης της Σκιάθου, εκατοντάδες άτομα καθημερινά, καταγράφουν τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών, που είναι εντυπωσιακές, καθώς πετούν σε απόσταση αναπνοής από τα κεφάλια των θεατών.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή