Ηράκλειο: Χειροπέδες σε μεθυσμένο τουρίστα που προκάλεσε προβλήματα σε πτήση

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε μεθυσμένο τουρίστα που προκάλεσε προβλήματα σε πτήση

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 34χρονος, από τη στιγμή που επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, ήταν εριστικός και επιθετικός, ενοχλώντας τους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά και το πλήρωμα, στις συστάσεις του οποίου δεν υπάκουε

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανικό προκάλεσε στην πτήση από το Μπέρμιγχαμ προς το Ηράκλειο ένας 34χρονος Βρετανός που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 34χρονος, από τη στιγμή που επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, ήταν εριστικός και επιθετικός, ενοχλώντας τους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά και το πλήρωμα, στις συστάσεις του οποίου δεν υπάκουε.

Για την εκτός ορίων συμπεριφορά του επιβάτη ο πιλότος ενημέρωσε τον Πύργο Ελέγχου και ακολούθως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα, που περίμεναν τον Βρετανό. Με την προσγείωση του αεροσκάφους στο Ηράκλειο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον μεθυσμένο τουρίστα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέχισε την προκλητική του συμπεριφορά.

Πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ελληνική δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη παρέμβαση στις συγκοινωνίες μέσων σταθμών τροχιάς πλοίων και αεροσκαφών, κατηγορία που περιλαμβάνει την απειλή και την εξύβριση. Με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή