Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη 46χρονος προπονητής για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων

Παλαιό Φάληρο: Συνελήφθη 46χρονος προπονητής για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων

Είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του, σύμφωνα με την οποία στο παρελθόν εκμεταλλεύτηκε ανήλικη και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε έναν 46χρονο άνδρα πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του σύμφωνα με την οποία σε παρελθόντα χρόνο εκμεταλλεύτηκε ανήλικη και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δάσκαλο πολεμικών τεχνών και η καταγγελία αφορά πράξεις που έλαβαν χώρα το 2017-2018 σε βάρος μιας κοπέλας που ήταν τότε στην ηλικία των 15-16 ετών. Ο προπονητής και η ανήλικη φέρεται να σύναψαν σχέση όταν εκείνη ξεκίνησε τις προπονήσεις, με τον ίδιο να ασελγεί σε βάρος της στους χώρους της σχολής πυγμαχίας, ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks).

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον 19ο τακτικό ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή