Δολοφονία στη Ραφήνα: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στον εντοπισμό των δύο συλληφθέντων

Δολοφονία στη Ραφήνα: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στον εντοπισμό των δύο συλληφθέντων

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως στον άγριο ξυλοδαρμού του 42χρονου συμμετείχαν οι δύο 24χρονοι, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτει εμπλοκή και των υπόλοιπων μελών της παρέας

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήσαν προκειμένου να διαφύγουν από τον χώρο της συμπλοκής ταυτοποιήθηκαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 42χρονου έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Ραφήνα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μέσα από βιντεοληπτικό υλικό που βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών αλλά και με βάση πολυάριθμες μαρτυρίες και καταθέσεις, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να φθάσουν στους δύο 24χρονους και να τους φορέσουν χειροπέδες. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, οι οποίοι δεν φαίνεται να έχουν ποινικό παρελθόν.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, ανέφεραν πως στον άγριο ξυλοδαρμού του 42χρονου συμμετείχαν οι εν λόγω συλληφθέντες, χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτει εμπλοκή και των υπόλοιπων μελών της παρέας.

«Στη συμπλοκή εμπλέκονται οι δύο 24χρονοι. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας απλά βρίσκονταν στο σημείο. Από την πρώτη στιγμή δόθηκε σήμα στους συνοριακούς σταθμούς ελέγχου καθώς υπήρχε ο φόβος πως οι δράστες θα επιχειρούσαν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Τελικά ταυτοποιήθηκαν μέσω του αυτοκινήτου και των καταθέσεων και συνελήφθησαν. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε» σημείωσαν χαρακτηριστικά. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή