Χαλκιδική: Έρευνες για τον θάνατο 64χρονου Γερμανού τουρίστα

Χαλκιδική: Έρευνες για τον θάνατο 64χρονου Γερμανού τουρίστα

Στελέχη του Λιμενικού ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, όταν ο 64χρονος ανασύρθηκε από ιδιώτη στη στεριά, ενώ ακολούθησε η διαδικασία αναγνώρισης από τη γυναίκα του

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις συνθήκες θανάτου 64χρονου Γερμανού τουρίστα που ανασύρθηκε νεκρός, το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου, με τραύματα στο σώμα και το κεφάλι, από τη θαλάσσια περιοχή της Ουρανούπολης, στη Χαλκιδική, ερευνούν οι αρμόδιες λιμενικές Αρχές. Η σορός του μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Στελέχη του Λιμενικού ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, όταν ο 64χρονος ανασύρθηκε από ιδιώτη στη στεριά, ενώ ακολούθησε η διαδικασία αναγνώρισης από τη γυναίκα του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας φαίνεται να κολυμπούσε αλλά προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τόσο τα αίτια του θανάτου όσο και οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε.

Tην προανάκριση διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή