Υπό έλεγχο η φωτιά στο Σχιστό – Οριοθετημένη η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Σχιστό – Οριοθετημένη η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Μάχη με τη φωτιά σε δύο μέτωπα, αρχικά στο Σχιστό και στη συνέχεια στον Ασπρόπυργο, έδωσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην Αττική

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάχη με τις φλόγες σε δύο μέτωπα έδωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Πρώτα ξέσπασε πυρκαγιά στο Σχιστό Κορυδαλλού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε φωτιά στον Ασπρόπυργο. 

Η φωτιά στο Σχιστό ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (28/6), λίγο μετά τις 22.00, και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο της πυρκαγιάς και λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα κατάφεραν να την οριοθετήσουν. Πλέον η φωτιά βρίσκεται υπό έλεγχο. 

Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν 53 Πυροσβέστες με τέσσερα πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Λόγω της πυρκαγιάς η τροχαία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Καραολή και Δημητρίου από τους ύψος της Ποτάμου, στην Αθανασίου Διάκου από το ύψος της Δερβενακίων και στην οδό Λέλας Καραγιάννη από το ύψος της Ιεράς Οδού. Σύμφωνα με την τροχαία, λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε σε όλα τα σημεία.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο Σχιστό – Οριοθετημένη η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο-1
AP Photo/ Petros Giannakouris

Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Ασπρόπυργο

Όσον αφορά στην πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα στη θέση Ύψωμα Γκίκα στον Ασπρόπυργο, έχει πλέον οριοθετηθεί.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ τώρα στην περιοχή βρίσκονται οκτώ πυροσβέστες με δύο υδροφόρα και ένα βοηθητικό όχημα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή